Flyt Design

Flyt Design & Kommunikasjon AS (tidligere Egeland Design AS) ble stiftet 2008 i Fredrikstad av Malin Thurn-Egeland og er et webbyrå som leverer tjenester innen design, utvikling og digital kommunikasjon til små og mellomstore bedrifter.
Malin Thurn Egeland

Over 10 års erfaring.

Design
Vi hjelper å utvikle eller videreføre din identitet på web og alle i digitale og trykte kanaler. Blant annet logo, grafisk profil, webløsning, nyhetsbrev, bannere og video til bruk i digital markedsføring.
Utvikling
Vi designer og utvikler attraktive, funksjonelle og brukervennlige webløsninger til fast pris og uten dyre månedsavgifter tilpasset til målgruppen. Alltid mobile-first og søkemotoroptimalisert.
Synlighet
Vi setter opp en strategi for å få økt trafikk til nettstedet ditt gjennom sosiale medier og Google Adwords, og for å oppnå maksimal avkastning på denne trafikken.
Egeland design

La oss ta en prat.

Hver prosess begynner med at vi tar en helt uforpliktende og uformell samtale for å snakke litt om deres behov. Hvis du ikke er så begeistret for kontaktskjema, kan du heller ringe på 93 26 27 90, eller sende en mail til malin@flytdesign.no. Vi høres!

Tusen takk, vi har mottatt din melding og tar kontakt så fort som mulig!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakt Egeland design
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at det går bra.
OK!